29.06—06.10.2024

Rondleidingen

Toegankelijkheid Buda tip 2

Rondleiding voor groepen

Een op-maat-gemaakte groepsrondleiding die je 15 minuten voor aanvang naar eigen voorkeur van kunstwerken en/of locaties samenstelt met één van onze gepassioneerde gidsen. Rondleidingen kunnen dagelijks tussen 10:00 en 16:00 ingepland worden naargelang beschikbaarheid. Boek minstens twee weken op voorhand.

Max. 25 personen, kostprijs gids 100 euro, duur: 2u, beschikbaar in Nederlands, Frans, Engels
Meer info en reserveren
Paradise edu

Educatieve workshops voor scholen

Volg samen met je leerlingen een actieve rondleiding op maat en vertaal jullie verwondering daarna in een creatieve workshop! In de workshops zetten we de hedendaagse kunstwerken van de triënnale en de ideeën van de kunstenaars om naar de leefwereld en interesse van kinderen en jongeren.

Kleuter tot 3e graad secundair onderwijs, max. 20 personen per groep, kostprijs 60 euro / groep, duur: 2u/3u, beschikbaar in het Nederlands
Meer info en reserveren
Sinksen 22 Jonas Verbeke HR 125

Instaprondleiding

Elke zondagvoormiddag van 10u start er een instaprondleiding aan Texture. Tijdens deze toegankelijke rondleiding neemt een gids, afhankelijk van de weersomstandigheden, je mee langs diverse kunstprojecten op het parcours en kom je meer te weten over de verschillende werken.

Kostprijs: 5 euro + ticket (pay what you can) / persoon, duur: 2u, max. 25 deelnemers, beschikbaar in Nederlands
Reserveer nu